Bereiding van het huwelijk in Parijs voor een bruiloft, vrijgezellenfeest, ringen, trouwjurk

Dan is de bruiloft in Parijs anders dan alle andere? Het antwoord op deze vraag is het Caroline de Megre -model, schrijver Anna Beres, de film Sophie Mas en journalist en auteur van Kinosenariyev Audrey Sofa – natuurlijk alle echte Parijzenaars!

Het boek “How To Feel Like Parisian”, voordat je wordt vrijgelaten, gewoon veroordeeld tot succes, omdat in haar vier vrienden met marginale eerlijkheid zeggen wat het betekent om vandaag Parijs te zijn, de originele opvattingen van de stijl, schoonheid, cultuur en relaties delen met mannen. We presenteren een fragment van de bestseller die is gewijd aan het onderwerp dat alle vrouwen zonder uitzondering zijn!

Volgens statistieken gaan Parijzenaars zelden trouwen. Zelfs als ze lange tijd als de echtgenoten leefden, zelfs als ze kinderen hebben. Het huwelijk paste niet in de Franse hoofdstad, omdat Parijzenaars de voorkeur geven aan “zichzelf bevrijden”, “hoeft geen huwelijksovereenkomst te ondertekenen om hun liefde te bewijzen:” “Niet willen liegen, een eed van loyaliteit afleggen” “”. Omdat wie weet wat er in de toekomst zal gebeuren?

In feite droomt alle Parijse dromen van een bruiloft.
Ze denken erover na, plan, droom, verwondering … Het leek een grappig, perfect archetype “de meest gelukkige dag in het leven” te zijn. Je moet niet vergeten dat mensen vreemde smaken hebben: ze houden van slakken ..

Bruiloftsaanbieding

Het gebeurt vaak dat Parisse zelf een partner aanbiedt. Natuurlijk wil het, net als iedereen, dat dit moment uniek en origineel is.
Maar bang, ongeacht hoe de toekomstige echtgenoot niet wordt onderdrukt door een ring verborgen in deegproducten, hij geeft de voorkeur aan meer eenvoudige muizen.

– Onthoud uw tweede naam?
– Marseille en Jean, dus ze wendden zich tot mijn grootouders en wat?
– Ik ben nu in het stadhuis. Ik kies de trouwdatum. Ik hoop dat je het niet zult ontmoeten ..

Bruiloft voorbereidingen

Het voelen van genoeg volwassenen om het meest te kleden, kinderen te creëren, een kenmerk van ouders te sturen, te vechten met ziekten, bazen, onrechtvaardigheid en het verlenen van vele andere taken, Parijs is op geen enkele manier in de gekke hysterie van frustratie en noemt hem een ​​gesprek over de organisatie.

– Beste, je bent er echt zeker van dat 27 december – de juiste datum voor de bruiloft?

– Ja! Omdat het de enige aangename avond is die we tijdens Kerstmis in een familiefamilie zullen doorbrengen ..

vrijgezellenfeest

Natuurlijk hebben we het niet letterlijk over een vrijgezellenfeest
Woorden – Parysian is al lang geen meisje. Ik wil het weekend in de zon niet horen, over vernederende rituelen, over onvergetelijke foto’s of reizen naar https://geilworden.com/15-bewezen-manieren-voor-vrouwen-om-zelf-thuis-opgewonden-te-raken/ limousines. Het nodigt slechts enkele beste vrienden uit, zowel mannen als vrouwen
(Ten slotte gebeurt het dat de beste vriend haar vorige is), in een leuk mooi bier met een artikel AAA (Association of Friends of Real Worstże). Drink champagne
En ga naar Soshiaan. En dat is genoeg.

– Verhoog de bril voor de bruid!
– Gezondheid!
– Hoe dan ook … Waarom je absoluut wilt trouwen?
– Omdat ik gemakkelijker voor me zal zijn als ik ooit heb besloten mezelf te scheiden.

Trouwjurk

En spraak kan niet worden als een Merringa -cake. Parsian gaat trouwen in een zwarte of donkerblauwe clubjack. In vintage stijl. Of, als de bruiloft in de winter wordt gespeeld, in een prachtige witte vacht. Hij weet precies wat hij wil en monopoliseert niet de waardevolle tijd van zijn vriendin, die haar runt wanneer ze aankopen doet.

– Viagra drogisterij je gaat echt. Het is om een ​​speciale reden?
– Alleen voor mijn bruiloft.

Verlovingsring

Parijse dromen met zeer eenvoudige ringen, zonder phintyphleeus of diamanten. Is geleverd
Door erfgoed, sentimentele herinneringen aanroepen. Of ik kocht een gevoerde koperen ring tijdens het reizen
Een auto met haar geliefden. Ik wil zijn karakter niet verliezen met een enorme lieve geplaveide.
– Je draagt ​​de trouwring niet elke dag?
– Een beetje meer? Misschien meer de naam van de man? Je zou het niet moeten overdrijven.
– Dus waarom ga je trouwen???
– Ik droom om de telefoon te beantwoorden om te zeggen: “Je vertelt de telefoon niet, geef mijn man”.

Bruiloft

In Parijs. Van nature. In de burgemeester van zijn district, en dan in de kerk, als hij gelooft. Het buffet is besteld in een bekende bistro in een van de prachtige gebieden van de hoofdstad. Geen sloten voor loyale of gehuurde landgoederen in Bourgondië. ‘S Avonds zal hij de mogelijkheid om met witte bloemen te versieren, een geweldig feest met vrienden en kennissen gelukkig verpesten. Het kijken naar scènes, liedjes, films kijken en andere ceremoniële rituelen zijn strikt verboden. Die dag is dit allemaal een solide improvisatie en zelfs spraak.

Uitgenodigd

Het nodigt alleen uit die degenen die willen zien, dat wil zeggen, niet meer dan twintig mensen. Allereerst is er niet genoeg geld om iedereen te voeden, en ziet er geen reden om de ouders en familieleden van mijn man te vragen om trouwkosten. En hoe beter omdat ze in dit geval niet verplicht is om de moeder -n -law of ouders uit te nodigen. Alles gaat echter niet beter, ze heeft ze niet bekeken.

– Dus je bent getrouwd? Je hebt ons niet eens gezien!
– Wat heb je je ouders uitgenodigd toen ik met mijn vader trouwde??
– Ze zijn tot dan al gestorven!

– Zie je, ik heb je niet uitgenodigd omdat je altijd denkt aan hoe je lijdt.

Huwelijksreis

In plaats van een klassieke trouwreis is Parijs ‘s nachts in een luxe Paris Hotel, bijvoorbeeld in “Le Pavillon
De la reine »met het uitzicht op Vogzova Square. Het heeft een bescheiden trouwjurk, maar geeft zichzelf zijde beddengoed. Volgende dag
Hij keert terug naar zijn huis als een echte Assepoester. Binnen met je fantastische prins.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top